To może ja zaczne jako że ten dział powstał nie jako z mojej inicjatywy
Więc POLECAM warszat CAR TECH w Lublinie przy ul. Technicznej 3C (w garażach tuż za komisem samochodowym, koło skrzyżowania ul. Związkowej i Sp. Pracy) tel. 880-10-80-92. Byłem tam ostatnio z autem żony. Chłopak jest świetny. Szybko sprawnie i fachowo.
Pozatym specjalizuje sie w grupie VAG i widac że naprawdę zna sie na rzeczy. Ma najnowsze programy diagnostyczne i z tego co widziałem sporo klientów (A6, A8, nowiutki Nissan Patrol).
Ja jestem baaardzo zodowolony z obsługi i na pewno pojade tam drugi raz. Zresztą jak sie od niego dowiedziałem pracował wczesniej w teemach fabrycznych np. na VW Golf cup.
Takze polecam z czystym sumieniem
A ja wlasnie wrocilem od niego Pojechalem moja rakieta zeby sobie obejrzal tylko i dalem mu liste rzeczy ktore chce zeby zrobil albo sprawdzil. Wiekszosc z miejsca powiedzial co trzeba bedzie zrobic. Na jutro rano bede mial wycene calosci. Jesli chodzi o kontakt to sprawia wrazenie fachowca. Dam znac jak juz bedzie po wszystkim :szeroki_usmiech
Witam
Muszę się przyznać, że zadawałem już to pytanie w innym poście , ale spróbuję również tutaj. Większa szansa :P
Czy ma ktoś jakieś doświadczenia związane z firmą Intertech na ul. Świętochowskiego?
Podobno są specjalistami od Skody, a ja chciałem sprawdzić parę rzeczy w mojej Octavce.
I nie wiem czy warto się tam udawać.
Dziękuję z góry za opinie i pozdrawiam
Komentarz